کاوشگران دانش

ارائه ی مقالات پژوهشی

کاوشگران دانش

ارائه ی مقالات پژوهشی

کاوشگران دانش

ارائه مقالات و مطالب علمی ، پژوهشی در زمینه ی روانشناسی
نویسندگان و پژوهشگران این وبلاگ :
یاسین بهرام پور "دانش آموز دبیرستان علامه حلی 9 دوره ی اول متوسطه" (هشتم)
کیان کریمی "دانش آموز دبیرستان علامه حلی 6 دوره ی اول متوسطه" (هشتم)

استفاده از تفاله ی قهوه برای تصفیه ی آب

چهارشنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۱۲ ب.ظ

این تحقیق در مجله ACS Sustainable Chemistry & Engineering چاپ شده است. راه پیشنهادی این دانشمندان بسیار نوآورانه است. هم میزان تفاله قهوه را کاهش می‌دهد و هم یکی از مشکلات زیست محیطی را برطرف می‌کند. آنها تفاله قهوه را طوری در یک فیلتر فم مانند تزریق کرده‌اند که می‌تواند سرب و جیوه را از آب جدا کند.

روزانه میلیون‌ها تن تفاله قهوه تولید می‌شود. مقداری از این تفاله برای تولید کود، غذای دام یا تولید سوخت به کار می‌رود. پیشتر تحقیقات نشان داده بود که پودر تفاله قهوه می‌تواند فلزات و یون‌های سنگین را از آب جدا کند. ولی باید راهی هم برای جداسازی پودر تفاله قهوه از آب تصفیه شده پیدا کرد. حال محققان این پژوهش کار را راحت کرده‌اند.

این محققان پودر تفاله قهوه را در یک فوم بیولاسترومتریک تزریق کرده‌اند. این فوم به صورت یک فیلتر عمل می‌کند. در آب راکد، این فوم در طی ۳۰ ساعت، ۹۹ درصد سرب و جیوه را حذف کرد. در آب جاری، این فوم ۶۷ درصد یون‌های سرب را حذف کرد. با این روش، دیگر تفاله قهوه در آب حل نمی‌شود و نیاز به مرحله دیگری نیست.

منبع: thescienceexplorer

۹۸/۰۵/۲۳ موافقین ۲ مخالفین ۰
یاسین بهرام پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">